Om Alfin AB

Med en Civilinjengörsutbildning i Industriell Ekonomi i ryggen och 7 års gedigen erfarenhet från multinationella koncerner inom områdena CFO, Financial Controlling, Treasury Controlling, Group Controlling, Credit Controlling och Koncernredovisning startade jag Alfin AB hösten 2013.

 

Bolaget startades med syfte att erbjuda företag och organisationer bland annat interimslösningar inom Financial, Business eller Group Controlling, Ekonomichef, täcka resursbehovet vid årsredovisningar, budget eller projekt rörande exempelvis due dilligence, ekonomiska analyser, utredningar eller systemimplementationer.

Jag är mycket lösningsorienterad, finansiellt analystisk och har en god redovisningskunskap inom IFRS och koncernredovisning. Jag hanterar flertalet ekonomisystem mycket väl och är en mycket van användare av Excel. För mitt fullständiga CV vänligen kontakta mig per e-post eller telefon, alternativt se min profil på LinkedIn.

Min bas är Eskilstuna / Mälardalen, men beroende på uppdragets karaktär och omfattning rör jag mig inom Norden. Jag tar även uppdrag som underkonsult och har i dagsläget kontakt med flera stora konsultformor på marknaden. 

Har ni behov av hjälp är Ni alltid välkomna att kontakta mig på 0708-471450 alternativt vikbre@gmail.com för en diskussion.

Väl mött,
Viktor Bremer, Konsult

Viktor Bremer, Konsult
Viktor Bremer, Konsult

Affärsidé

Erbjuda företag och organisationer tjänster och kompetens inom ekonomi och finans.

Vision

Alfin AB skall bli en självklar kontakt när företag och organisationer är i behov av interims-lösningar eller resursstöd inom ekonomi och finans.

Värdegrund

+ Starkt kundfokus
+ Lösningsorienterad ansats
+ Hög integritet
+ Entusiasm